recept Alfajores, koekjes van Maxima

In de zaterdagbijlage ( 30 mei) van het Ref. Dagblad stond het recept. De Dulce de leche is iets dat je beter een dag eerder kunt maken.
Succes voor wie het gaat proberen, misschien kan de cognac vervangen worden door een rum essence of iets dergelijks? Niet iedereen zal cognac in huis hebben.

Zelf bak ik niet meer maar als ik de ingrediënten zo bekijk, dan zou mijn moeder gezegd hebben: “zo kun je kiezelstenen nog lekker maken”
Ik denk, dat als je een lekker roomboterkoekje neemt en die op elkaar plakt met de dulce de leche ertussen en dan door kokos rolt je een beetje het effect van dit koekje krijgt.
IMG_20200610_0001IMG_20200610_0002

 

3 gedachtes over “recept Alfajores, koekjes van Maxima

  1. thedadigitaal zegt:

    Ik bak zelf niet meer maar vond het een leuk idee om het recept te delen voor de bak liefhebbers.. als ik het zo bekijk moeten ze wel lekker zijn met die caramel ( zoiets als bebogeen? kokos en een lekker koekje aan beide kanten..
    Alhoewel ik ooit kooklerares was, bak ik nooit meer maar kan een recept nog wel op de ingrediënten beoordelen, ha,ha.
    Mocht je ze gaan bakken, dan hoor ik het graag. Ik denk, dat als je een lekker roomboterkoekje neemt en die op elkaar plakt met de dulce de leche ertussen en dan door kokos rolt je een beetje het effect krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s