Mijn handwerken van de laatste maanden

Al tijden niets hier gepubliceerd maar ben wel bezig, hoor! De kerstbal van stof en een vestje voor mijn achterkleinkind en een strepentrui voor mijzelf, even iets makkelijks  tussendoor. Had ik al mijn kerstballenwerkstuk laten zien? En de omslagdoeken die ik in het najaar gebreid heb? De rode omslagdoek en het vestje zijn gebreid van garen dat mijn nicht zelf verft. WestYarn garens uit Schoorl. Patronen uit Simply Breien
De blauwgroene omslagdoek is Noors garen, ik kocht dat toen ik daar in mei was.
En zelfs de mugrugs had ik nog niet laten zien en het Noorse vest dat ik voor de kleindochter in Noorwegen gebreid heb, zij had zoveel garenpakketten liggen dat ik haar help met het breien van een vest en trui. Nu dat was het wel zo’n beetje op wat minidingetjes tussendoor en mijn mysterieprojecten maar dat bewaren we voor een andere keer.

4 gedachtes over “Mijn handwerken van de laatste maanden

  1. thedadigitaal zegt:

    Alles valt te keren, Nicole. Nou ja een beetje aanleg hebben voor handwerken is prettig. Het meeste heb ik mijzelf geleerd. Mijn moeder breide en naaide veel maar zij is overleden toen ik 16 jaar was. Maar aan de hand van de Ariadne, een paar naailessen heb ik in de 70er jaren veel geleerd en in latere jaren cursussen en workshops gevolgd. In de jaren 80 en 90 heb ik zelfs breigarens en handwerkmateriaal op braderieën verkocht.En ik leer nog steeds bij. En vragen als ik het niet weet. Ik heb natuurlijk wel op de lagere school handwerken gehad. Het is nu mijn hobby waar ik inderdaad veel ontspanning in vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s