Mijn kerstvakantie 2019/2020

Hierover heb ik nog niet geschreven maar dat verzuim wil ik nu inhalen. Met de Kerstdagen was ik naar het Brandpunt in Doorn, een christelijk conferentiecentrum, gevestigd in een prachtig landhuis uit 1861, Schoon-oord.
Het werd bewoond door de familie de Beaufort tot 1944. Na de oorlog werd het huis te huur aangeboden, in 1947 werd het eigendom van de Morgensterstichting, in 1972
werd het landgoed van St. Het Zoeklicht en heden ten dage is het onderdeel van de Betteldgroep.
Het is een prachtig pand zoals op de foto’s wel te zien is. We werden op en top verzorgd, en ook het thema “Thuiskomen bij God” werd aansprekend behandeld, daarbij werd uitgegaan van het boek “Eindelijk Thuis” van Henri Nouwen en van het schilderij “de thuiskomst van de Verloren Zoon” van Rembrandt.

 

Op Tweede Kerstdag heb ik een mooie tocht per auto gemaakt langs de Lek en de Rijn, het was wat mistig maar dat gaf wel een heel bijzondere sfeer. Op de foto zie je Rhenen. Op de vrijdag hadden we een busdagtocht naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Ik heb daar erg van genoten, ondanks dat ik het wel kende van een aantal jaren terug. Nu zijn er ook meer dieren tot alpaca’s aan toe, die vond ik trouwens fantastisch!!!

 

In het nieuwe jaar ben ik met kleindochter Margo gaan “treinen”. Zoals we wel vaker doen en dan is de treinreis ons doel. Dit keer treinden we naar Middelburg, hebben daar een uurtje rondgekeken en toen weer terug met de trein. Het is een erg mooie stad en ik hoop er nog eens naar toe te gaan en wil dan een nachtje blijven.

Al met al een mooie tijd!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s