Over gezond en duurzaam eten.

Ach, onze grootouders deden het nog niet zo slecht. Momenteel heb ik weinig “kookfantasie” en grijp terug naar het basis-koken en dat bevalt mij prima. Heel gewoon maar wel lekker!IMG_20180328_0001

Advertenties

4 gedachtes over “Over gezond en duurzaam eten.

  1. Lot zegt:

    Ik hou helemaal niet van de Hollandse pot. Ben geboren in 1950 en er dus wel mee opgegroeid maar was een slechte eetster.
    Pas toen ik ontdekte dat er ook ander eten was (ik was toen ongeveer 16) ging ik eten lekker vinden.

    Ergens zit een voorouder uit Aziatisch land denk ik want dat zijn mij favorieten.

    Nu heb ik een partner die wel van de stamppotten en AGV is. Dat is soms lastig maar sambal bij doet veel. We eten ook koolhydraatarm en daar wordt ik steeds beter in om leuke samkelijke combinaties te maken.

  2. Wietske zegt:

    AGV vind ik niks op mijn bord, vooral de aardappels van tegenwoordig zijn niet te pruimen.De opperdoesjes zijn wel lekker maar niet het hele jaar voorradig. Er zit weinig fantasie bij de ouderwetse keuken maar makkelijk is het wel en snel klaar.

    • thedadigitaal zegt:

      Ik vind je heel kort door de bocht en de “ouderwetse ” keuken is niet per definitie snel klaar. Denk maar aan suddervlees, hachee, zelf bouillon trekken. Zelf rode kool of bietjes klaarmaken ook zoiets wat niet in een oogwenk gedaan is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s