Het legpuzzelvirus en het zangvirus.

100_4857Laat ik nu toch dinsdagmorgen bij Stichting Roec ( waar ik vrijwilliger ben) ook nog een leuke puzzel tegenkomen! Een hilarische Trappistenbrouwerij! 1000stukjes.
Meteen gekocht en woensdag aan begonnen en nu is het zo met puzzels en boeken, de puzzel moet af en het boek moet uit. Al het andere kan dan wel even wachten, nou ja eten koken doe ik wel en ook een was draaien maar verder ho, maar!
Donderdagavond was de puzzel klaar. Ontzettend leuk om te doen, doordat er zoveel op gebeurt, vind je snel de plek voor het puzzelstukje , ik vond hem eigenlijk niet zo  moeilijk.

Ik heb nog een puzzel liggen om te maken, maar ik begin er nog maar niet aan, want ik wil nu een zwart vestjasje breien voor bij mijn koorkleding, ja sinds twee maanden ben ik lid van het Hervormd Kerkkoor hier in Rijssen. Jaren terug was ik lid van het koor “de Lofstem” in Erica en dat zingen in een koor ging ik missen, evenals het zingen in het Nederlands. In de Anglicaanse Kerk wordt natuurlijk alleen maar Engels gezongen heel mooi liederen maar toch….
Het bevalt mij erg goed bij dit koor en ik hoop er nog vele jaren te mogen en kunnen zingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s