Groente van het seizoen winterwortel met knolselderij

Een kooktip. Na het koken van erwtensoep houd ik altijd een stuk knolselderij over. Die rest kan wel een tijdje liggen maar wordt er niet mooier op. Nu eten wij ook graag winterpeen ( vooral bij vis) en laatst dacht ik: als ik daar eens een stukje knolselderij in mee kook. Zo gedaan, alles in blokjes gesneden en het smaakte heerlijk. Verse peterselie uit de tuin voor erover heen, klaar en lekker!
Natuurlijk kun je ook knolselderijpuree maken van aardappelen met knolselderij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s