Paksoi, lekker en gezonde menutip.

Vandaag staat paksoi op het menu, hier staat nog aanvullende informatie. Wij eten het het liefst gekookt met een kaassausje, ik kook paksoi dan op een vleesloze dag. Het kaassausje maak ik zelf en voeg  belegen of oude geraspte kaas toe en om de smaak van kaas te versterken een paar druppeltjes maggi.

Maar paksoi kun je ook rauw eten, heel fijn snijden en lekker is dan om door de dressing wat mosterd te doen. Dat is natuurlijk voordeliger want paksoi slinkt aardig.

Eet smakelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s