Een prijs gewonnen van de Boekenstek en wat voor één!

Wat leuks van de weblog van de boekenstek staan.

Bij Teunie van Eenvoudig leven zag ik een advertorial en omdat ik ook graag met boeken bezig ben ( zie mijn vrijwilligerswerk bij St. Roec ) heb ik daar eens geneusd en volg de weblog de Boekenstek.
Op een zeker moment had Pleun van de Boekenstek een Give-Awayactie. Hij ging voor een bedrag van 30 euro boeken weggeven als je volger werd en tevens een link op je weblog zou zetten.
Dat heb ik gedaan en laat ik nu de gelukkige winnaar zijn geworden! Dus ik aan het snuffelen op zijn boekenlijst. Hierbij de foto’s van de stapel maar ik wil een enkel boek uitlichten. 100_6169

Ten eerste de zangbundel met noten “De kleintjes zingen” Ik heb nog altijd het kleine liedboekje van de zondagsschool, jaren 50, maar wist de melodie niet precies meer van een aantal liedjes. Laat Pleun nu een boek met noten hebben! Ik zal hier zeker nog wel een keer wat over schrijven.

Verder zat ik op de Lutherse Zondagsschool in Apeldoorn, daar hing een groot portret van Maarten Luther en elk jaar met Hervormingsdag werd het verhaal van Luther verteld en met flanelfiguren uitgebeeld. Die geschiedenis heeft een grote indruk op mij gemaakt en jaren later ook Katharina van Bora, de vrouw van Luther.
Ik mailde de Boekenstek: Graag iets van Luther en ik heb precies dat ontvangen wat mij aanspreekt “Luther , onze huisvriend”. Het boek gaat over Luther na zijn huwelijk, dus ook over zijn gezinsleven.

Het 3e boek dat ik wil noemen is ” een Groninger pastorie in de storm”van mevr. Ader- Appels. Ik heb het boek al eens gelezen en ik ken de streek daar een beetje. Het is de moeite waard om het nogmaals te lezen en mijn man wil het boek ook graag lezen.

100_6170 Nogmaals bedankt Pleun en ik hoop veel lezers de weg naar je boekwinkel zullen vinden!

Een gedachte over “Een prijs gewonnen van de Boekenstek en wat voor één!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s