Ons reisje naar Zeeland, de veldloop van Jan en hondje Tico

In de week voor100_4561 Pasen zijn we een paar dagen naar Zeeland geweest. De reden daarvoor lag in het feit dat Jan op de 31e maart zou meedoen aan de NK100_4588 Veldloop voor ambtenaren op Neeltje Jans. Hij had zich ingeschreven voor de 12 km. Maar zoals menigeen al weet, zijn de wedstrijden halverwege de dag afgelast ivm de harde wind en het slechtere weer dat nog zou komen. Rond 12 uur was er een enorme scheur in het dak van7458_6_ps_117_2010 de tent ontstaan, in die tent waren de douches, kleedkamers, de catering en nog veel meer.
Dus rond 14.00 uur konden we richting huis rijden en dat kwam weer goed uit want ’s avonds100_4597 zou Paula hondje Tico brengen, zij ging met man en kinders naar Legoland ivm hun 12 1/2jarig huwelijksfeest en wij hebben die dagen op Tico gepast.100_4583 Dat was een groot succes.
Maar nu terug naar Zeeland. We zaten in pension “Het Hofje” ( met mediterrane tuin) in Noordwelle, een kerkringdorp, vlakbij Renesse op Schouwen-Duiveland. Prima om een paar dagen te zijn. We hebben vele plaatsjes en plaatsen bekeken, zoals Brouwershaven, Veere, 100_4575Zierikzee en heel verrassend was 100_4584Noordgouwe, ook een kerkringdorp, maar dan met een grachtje om de kerk. We zijn aan het strand geweest en hebben stadswandelingen gemaakt. Heel divers, h100_4581et was heerlijk100_4579 om zo een paar dagen weggeweest te zijn.

Een gedachte over “Ons reisje naar Zeeland, de veldloop van Jan en hondje Tico

 1. marian'ne m zegt:

  Dag Theda,

  Bedankt voor je bemoedigende woorden op mijn blog.
  Hier zie ik ook uitspraken die je geloof uitdragen.

  En meer mooie dingen/foto’s en zelfs een hondje met dezelfde naam als de onze !!

  Ik zal nog terugkomen hier hoor !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s