Vakantie, tandarts en andere zaken.

Zoals jullie misschien bemerkt hebben, heb ik de laatste tijd weinig geschreven100_3750. Dat had redenen. Eerst zijn Jan en ik heerlijk een aantal dagen op vakantie naar de Oostzee geweest, net ten noorden van Wismar. Een erg mooi gebied, veel zon maar het was wel koud en winderig. Daarom was de zee prachtig want normaal kent de Oostzee geen branding. Een fijn pension met een keukenhoek in de kamer. 100_3759 Het is daar glooiend met pracht uitzichten op de kustlijn. Maar vrijdags op de terugreis had ik veel last van een zere mond, niet direct een kies maar tandvlees, kaak??? Dus zaterdag naar de tandarts, bleek toch een kies te zijn. Los boren om de rommel100_3741 eruit te laten komen en dinsdags 100_3756naar mijn eigen tandarts, ondertussen pijnstillers genomen. De ontsteking rommelde nog steeds, dus antibiotica maar na een dag of 3 begon de pijn opnieuw, het was weer weekend! Maandagmorgen opnieuw naar de tandarts, kies schoongemaakt, noodvulling erin, er bleek ook een hoektand te zijn met100_3792 hetzelfde aankomende probleem, dus woensdags mocht ik terugkomen voor die hoektand en definitieve vulling van de kies. Gelukkig was de pijn na maandag veel minder geworden en nu voel ik soms nog een lichte 100_3782irritatie, maar wat wordt een mens slap en moe van al die pijnstillers en anti-biotica. O ja, de wandelstok heeft niets met mijn kies te maken maar preventie ivm mijn knie.

Toch ondertussen naar de Hedebo cursus geweest. We leren naaldkant en als ik mijn huiswerk afheb, plaats ik wel foto’s. Ook de trui voor Jan afgebreid en wat heerlijk ontspant, is patchwork maken om kartonnetjes heen ( paper-piecing), ik maak nu een bloem/sneeuwvlok op gastendoekjes voor de kerstmarkt van de kerk100_3830_2. En vrijdag j.l. ben ik weer naar de verrassingsochtend bij joke geweest. Kleine dingen maken. Het was nu de 3e keer, erg leuk en gezellig. Ja allerlei soorten handwerken zijn heerlijk om te doen maar nu moet ik de komende week ook weer eens met mijn huishouden bezig!

Een gedachte over “Vakantie, tandarts en andere zaken.

  1. tine zegt:

    Ik zal ook eens reageren op je weblog. Moet je echt altijd helemaal scrollen om te kunnen schrijven? Ik weet nog niet goed hoe je er mee om moet gaan. gr T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s