En toen……..was er ijs

Op deze 100_2528oudejaarsdag is mijn man ook vrij en heeft zijn schaatsen uit het "vet"gehaald. 100_2520 Dichtbij ons huis zijn vijvers en vanmorgen is hij daar eerst eens gaan kijken. Daniël ( zoon) die hier momenteel  logeert heeft hem op de foto gezet. Je kunt direct aan de houding van Jan zien dat hij een goede schaatser is, echt een kanjer. Ik kan niet schaatsen. Wat heb ik het vaak geprobeerd, op de vijver van het Oranjepark in Apeldoorn. Maar altijd gingen die schaatsen aan de binnenkant van je voet zitten, ja lage of hoge noren had niemand in die tijd. Toen ik ong.19 jaar was heb ik het voor het 100_2526laatst geprobeerd met vriendinnen van school, viel toen een ster in het ijs en heb toen met mezelf afgesproken, nu nooit meer. Nu is Jan in Holten aan het schaatsen en heeft hij Daan naar het Open Holtense Kampioenschap Carbidschieten gebracht. Daniël kan ook niet schaatsen, de zussen van hem wel, dus die hebben goede dagen.

2 gedachtes over “En toen……..was er ijs

  1. Paula zegt:

    Wij hebben zeker goede dagen!! Vanaf 29 december al heel veel op de ijsbaan van Erica geschaatst en sinds 7 januari ook op het kanaal!! Warme chocolademelk mee en speculaas, er heerst een erg leuke sfeer. Bram heeft sinds die woensdag hockeyschaatsen waardoor hij meer steun heeft aan de enkels en hij vliegt over het ijs! Hij kan er ook maar geen genoeg van krijgen, blijft zolang mogelijk op het ijs tot hij toch écht van ons de schaatsen uit moet. Gijs rent met zijn dubbele ijzers over het ijs en heeft ook veel pret met de slee! Vanmiddag gaan we weer!

    Liefs uit winters Erica

  2. theda zegt:

    Ja dat was vroeger ook zo als het kanaal toegevroren was, Miriam heeft nog een keer een prijs gewonnen met priksleewedstrijden van de basisschool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s