Groenten eten uit onze mini-moestuin

Dit jaar hebben we voor het eerst een piepkleine moestuin en vanavond aten we, op de aardappels en het 100_1829vlees na, alles uit eigen tuin. Heerlijke spercieboontjes (die krijgen we komende week nog een keer), snijbietsla met bieslook, basilicum, peterselie en 2 kleine tomaatjes. Als toetje rabarber met als versiering een paar aardbeitjes, die we kweken in een aardbeienpot, alles vers en biologisch.

Ik dacht altijd dat je rabarber maar mocht oogsten tot de langste dag maar vorig jaar las ik dat dat tot 1 augustus kan, daarna heeft de plant nog tijd genoeg om "aan te sterken" voor het volgende jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s