10 km hardlopen

Nee, niet ik heb 10 km gelopen en ook niet mijn man maar mijn jongste dochter heeft ook het hardoopvirus en heeft afgelopen zaterdag ( 31 mei) haar 1e 10 km-loop in Klazienaveen gelopen. Ik geef haar verslag weer.

De 10 km ging super! Doordat er gelukkig wel wind stond was het niet zo benauwd en de zon scheen niet. Als een loop wordt afgezegd heeft dat ook heel veel te maken met de luchtvochtigheid zei iemand. En het scheelde dat ik pas om 17.45 hoefde. Vanuit het Oostersebos de Herenstreek op naar Nieuw Dordrecht, had ik de wind pal van voren. Maar ondanks dat heb ik de man met de hamer niet gezien. BIj de nieuwe rotonde in Nw Dordrecht stond Edwin met Mainde jongens mij op te wachten en vanaf daar was het nog maar 20 minuten. Er werden voortdurend natte sponzen uitgedeeld en dat is erg fijn als verkoeling. Daardoor had ik ook eigenlijk geen last van de warmte en heb ik het geen moment zwaar gehad. En ik had nog genoeg over om op het laatst nog even een sprintje te trekken!!
Ik ben gefinished in 1.01.59 dus niet onder het uur, maar dat blijft dan mijn doel om naar toe te werken. Het is ontzettend gaaf om aan zoiets mee te doen. Al die mensen langs de kant, muziek.
P1020078Dat geeft echt een kick! En bij de finish een bos bloemen van Marjanne en van Edwin een mooie kraal voor aan mijn armband.
Tot zover het verslag van dochter Paula, we vinden het een kanppe prestatie. Petje af!
Naschrift 13 maart: Helaas mag Paula niet meer hardlopen, ze heeft fibromalgie en dan is hardlopen een te grote belasting voor haar lichaam. Heel erg jammer voor haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s