Spruitjes

Spruitjes schijnen niet zo populair te zijn bij jong en oud. Daarom een tip van mij om heerlijke spruitjes op tafel te toveren, n.l. met gehaktballetjes. Eerst bak je in een koekenpan kleine gehaktballetjes ( formaat soepballetjes). Dan kook je de spruitjes op de normale manier halfgaar. Afgieten en vermengen met de gehaktballetjes inclusief het braadvocht. Dit samen laten smoren totdat de spruitjes gaar zijn. Wij houden van spruitjes die beetgaar zijn maar een ieder kan dat op z’n eigen manier doen. Eet smakelijk!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s